Intrebari Frecvente: Cursuri Online

Cum comand?

Prin intermediul sapeducation.ro puteti comanda online cursurile de interes pentru dvs., reducand atat costurile de deplasare, cat si costul timpului petrecut in sala de curs.

  Citeste mai mult

Pentru a plasa o comanda in interiorul site-ului va trebui sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Cautati si selectati produsele dorite. Procesul de cautare se poate realiza apeland la ajutorul campurilor de search plasate in site sau navigand in catalogul de cursuri online cu ajutorul butonului de scroll.

2. Odata finalizat procesul de selectie, adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi apasand butonul Adauga in cos. Aici puteti sa revedeti lista cursurilor selectate, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate cursurile din cos.

3. Pentru a plasa comanda va trebui sa va inregistrati in site. Pe viitor, veti putea accesa contul dvs de pe sapeducation.ro folosind doar adresa de email si parola aleasa. Dupa ce v-ati creat cont, veti trece automat la pasul urmator.

4. Aici, veti furniza detaliile de facturare, completand casetele cu text ce numesc datele dvs. de contact si contul bancar. Ulterior, dupa ce veti apasa dublu-click pe butonul Pasul urmator, sistemul va afisa sumarul de achizie, cu datele furnizate in etapa anterioara si detaliile cursurilor achizitionate.

5. Pentru a avea acces la cursurile online SAP si a finaliza comanda, trebuie sa detineti un S-user ID, a carei solicitare se face direct din site, prin bifarea optiunii „Cere S-user pentru utilizatorii care nu au S-user“.

6. Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul „Trimite comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton veti primi un email prin care se confirma inregistrarea comenzii. Odata finalizata, comanda dumneavoastra va fi preluata si procesata de operatorii nostri.

Ce este un S-user ID?

Pentru a accesa materialele on-line, fiecarui utilizator din sistem trebuie sa-i corespunda un S-user, adica un numar unic de identificare furnizat de SAP.

  Citeste Mai mult

La plasare comenzii, puteti solicita un S-user ID sau furniza, dupa caz, ID-ul de acces in sistem cu care operati deja. S-user-ul va trebui introdus o singura data, la prima comanda pentru un anumit utilizator, urmand ca sistemul sa stocheze aceasta informatie pentru comenzile viitoare.

In cazul reprezentatilor persoane juridice care plaseaza comanda, platforma permite introducerea si/ sau solicitarea unui S-user ID pentru utilizatorii proprii definiti in sistem.

Cauta cursuri

Contact

ALERON TRAINING CENTER SRL

Telefon: +40.21.344.01.07
Fax: +40.31.42.55.907
Mobil: +40.733.88.07.15
Centrul de Training Bucuresti:
Aleea Marius Emanoil Buteica nr. 18-20, Sector 3, Bucuresti
Mai multe detalii despre locatie, gasiti aici.