Procedura

Sesiunile de certificari se desfasoara la sediul Aleron din Aleea Marius Emanoil Buteicǎ, Nr. 18-20, Etaj 3, Sector 3, Bucuresti , sau la oricare din centrele de testare acreditate in platforma Pearson Vue®.

In calitate de centru de testare autorizat Pearson VUE®, Aleron Training Center va ofera posibilitatea sustinerii examanului de certificare pentru orice solutie oferita de sistemul informatic SAP. Prin dobandirea unei astfel de certificari veti ajunge sa valorificati la maxim beneficiile acestui pachet software si sa aduceti un plus de experienta in cadrul companiei.

Examenele se sustin in limba engleza (sau intr-o limba de circulatie internationala) si se programeaza la cerere, cu minim trei saptamani (15 zile lucratoare) inainte de ziua stabilita pentru testare.

Etapele procesului de inregistrare si sustinere a certificarii

1. Cererea de programare a examenului se transmite catre Aleron prin email, la info@sapeducation.ro , sau prin apel telefonic la 021-344.01.07

2. Dupa fixarea datei de sustinere a certificarii, administratorul centrului va transmite pe email un formular de comanda a voucher-ului pentru certificare.

3. Plata examenelor se efectueaza anticipat, prin ordin de plata sau numerar la sediul nostru, cu minim 10 zile lucratoare inainte de data planificata pentru examenul de certificare.

4. In termen de 5 zile lucratoare de la data efectuarii platii veti primi de la Aleron numarul voucher-ului pentru certificare (care va fi utilizat in etape urmatoare de inregistrare efectiva)

5. Definitivarea procesului de inregistrare se face pe site-ul Pearson Vue , de catre fiecare persoana in parte. Concret, fiecare candidat trebuie sa-si creeze un cont pe www.pearsonvue.com , pentru care are nevoie de un S-user. In etapa de inregistrare, la modalitatea de plata, candidatii vor prezenta voucherul furnizat in prealabil de echipa Aleron.

Informatii si procedura de examinare

1. Pentru sesiunea de cursuri SAP introductive nu exista examen de certificare.

2. Examenele se pot sustine in fiecare zi lucratoare a saptamanii, intre orele 09:30-15:00, in functie de disponibilitatea locurilor in sala, si programare prealabila.

3. In ziua sustinerii examenului, candidatul se va prezenta cu cel putin 15 minute inainte de ora stabilita pentru inceperea testarii.

4. Pentru admiterea in examen, candidatul trebuie sa se prezinte cu doua acte de identitate: unul cu poza si un altul cu semnatura (BI/CI, pasaport, permis de conducere, card cu semnatura etc.)

5. Examenele nu se pot anula sau reprograma dupa transmiterea comenzii de voucher catre Aleron Training Center. In cazul neprezentarii, sumele deja platite nu se pot returna;

6. Este interzisa introducerea in sala de examen a oricarui dispozitiv electronic: telefon mobil, laptop, PDA, aparate de inregistrare, aparate foto, pager, etc.

7. Este interzisa copierea, reproducerea, publicarea sau transmiterea in orice fel, scris sau verbal, indiferent de scop, a continutului examenelor, intrebarilor sau raspunsurilor acestora.

Cauta cursuri

Contact

ALERON TRAINING CENTER SRL

Telefon: +40.21.344.01.07
Fax: +40.31.42.55.907
Mobil: +40.733.88.07.15
Centrul de Training Bucuresti:
Aleea Marius Emanoil Buteica nr. 18-20, Sector 3, Bucuresti
Mai multe detalii despre locatie, gasiti aici.